Ook voor Voor Service en onderhoud aan machines van de Gemma Group of andere productie machines kunt u bij ons terecht.

Wij hebben een team van monteurs welke gespecialiseerd zijn op het gebied van industrieel technisch onderhoud, revisies, machinereparaties en besturingstechniek.

Ons team van vakbekwame monteurs zorgen ervoor dat machines of installaties naar tevredenheid worden gerepareerd, geleverd en onderhouden. Bovendien zijn we gecertificeerd om elektrische gereedschappen te keuren volgens NEN 3140.

Daarnaast beschikken wij over een goed geoutilleerde werkplaats inclusief een compleet machinepark voor draai- en freeswerk zodat we hoogwaardige producten kunnen leveren. In verband met het verhelpen van directe storingen houden wij een zekere voorraad aan van gangbare componenten en standaard onderdelen. Centraal gelegen aan de Mechelaarstraat 23 op Industrieterrein Vijf Eiken met directe verbindingen naar de A27- A58 en de A59 zijn wij in zeer korte tijd op locatie waardoor down-time van producties tot een minimum kan worden beperkt. Productiestilstand kost nu eenmaal onnodig veel tijd en geld en om die reden stellen wij er altijd hoge prioriteit aan om dit zo snel mogelijk te herstellen.